Metallirakenteiden kokenut asiantuntija Tampereella

AJT-Metalli Oy tarjoaa kattavat metallialan palvelut Tampereella, muualla Pirkanmaalla sekä tarvittaessa koko Etelä-Suomen alueella. Valmistamme erilaiset metallirakenteet ja toteutamme tarvitsemasi hitsaustyöt yli 30 vuoden kokemuksella.

 

Lue lisää osaamisestamme ja ota meihin yhteyttä, kun etsit metallialan todellista osaamista.

Yhteystiedot

Vuonna 1987 Nokialla perustettu yrityksemme palvelee nyt jo yli kolmenkymmenen vuoden kattavalla kokemuksella. Monipuolinen yhteistyökumppanien verkosto sekä laaja-alainen ammattitaitomme varmistavat laadukkaan palvelun kaikissa metallitöihin liittyvissä tarpeissasi. Asiakaskuntamme ja kumppaniverkostomme koostuvat tunnetuista rakentamisen, teollisuuden ja kaupan alan toimijoista, jotka luottavat ammattitaitoomme vuodesta toiseen. Korkealaatuinen työnjälki, kilpailukykyinen hinnoittelu sekä nopeat toimitukset ovat hyvän maineemme ja menestyksemme takana.

Valmistamme ja asennamme uudet rakenteet ja hoidamme korjaushitsaukset

Valmistamme erilaiset metallirakenteet, kuten kaiteet, aidat, portit, parvekkeet ja katokset. Tuotteet suunnitellaan ja räätälöidään yksilöllisesti vastaamaan sekä asiakkaan tarpeita että käyttökohteen vaatimuksia. Asennamme valmiin tuotteet suoraan kohteeseen ja varmistamme niiden käytön turvallisuuden.


Tarjoamme myös kaikki tarvitsemasi hitsauspalvelut, jotka toteutamme tilanteen mukaan joko verstaallamme tai paikan päällä kohteessasi, olipa kyseessä sitten rakennustyömaa, tietyömaa tai yrityksesi toimipaikka. Hitsaamme kokemuksen tuomalla varmuudella niin terästä, ruostumatonta terästä kuin alumiiniakin laadukasta ja nykyaikaista välineistöämme hyödyntäen. Hoidamme myös raskaan kaluston korjaushitsaukset.

Katso referenssimme

Luotettava kumppanisi metallialan tarpeisiin – valitse AJT-Metalli Oy

Kalenterikuvake

Erinomainen toimitusvarmuus

Pidämme aina huolen asiakkaan kanssa yhdessä sovittujen aikataulujen noudattamisesta. Toimitamme tuotteet perille kohteeseen yhdessä sovittuna ajankohtana, ilman poikkeuksia.

Sijaintikuvake

Paikallinen toimija

Verstaamme sijaitsee Nokialla, aivan Tampereen läheisyydessä. Olemme pitkän linjan paikallinen toimija ja hyödynnämme myös muun muassa tavarantoimituksissa paikallisia yrityksiä.

Joustavuuskuvake

Joustava palvelu

Panostamme aina asiakaslähtöiseen ja joustavaan palveluun. Tämä tarkoittaa käytännössä muun muassa aikatauluissa vastaan tulemista ja tarpeidesi sekä toiveidesi kunnioittamista.

Alan ammattilaiset apunasi – ota meihin yhteyttä

Kun kaipaat metallialan kokeneen ja luotettavan yrityksen palveluita, käänny puoleemme. AJT-Metalli Oy palvelee yli kolmenkymmenen vuoden monipuolisella työkokemuksella ja vahvalla asiantuntijuudella. Tarjoamme korkeaa laatua ja asiakaslähtöistä palvelua kilpailukykyisin kustannuksin eri alojen yrityksille sekä julkisen sektorin toimijoille.

 

Olemme tavoitettavissasi parhaiten puhelimitse, mutta halutessasi voit myös kirjoittaa sähköpostia tai jättää yhteydenottopyynnön sivuiltamme löytyvällä lomakkeella. Vastaamme kaikki yhteydenottoihin mahdollisimman pian.

Kaikki yhteystietomme